Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Kausikorttilaiset ja sponsorit maksaisivat tai jättäisivät maksamatta laskun toisen osan helmikuussa siirtorajan umpeuduttua – Sporttiraati pui kohuttuja tyhjennysmyyntejä

Radio Keskisuomalaisen aamulähetysten urheilu-aiheinen keskusteluohjelma Sporttiraati pureskeli tällä viikolla tyhjennysmyyntejä, jotka ovat nostaneet Liigan kohun keskiöön. Koska tyhjennysmyynnit ovat suoraa seurausta suljetusta sarjasta, josta ei voi pudota sarjaporrasta alemmas, ravistelun kohteeksi joutui myös sarjajärjestelmä. Raadissa oli Joni Vesalaisen ja Heikki Mehtosen lisäksi mukana Radio Keskisuomalaisen It's Hockey Time -kiekkolähetysten asiantuntija Turo Teittinen.

Paikallisista urheilu- ja liikuntavaikuttajista sekä alan värikkäistä persoonista koostuva Sporttiraati kokoontuu radiossa aina keskiviikkoaamuisin. Ohjelmassa kuullaan avointa ja suoraa puhetta, vahvoja mielipiteitä sekä tositarinoita kulisseista urheiluun liittyvistä ilmiöistä sekä ajankohtaisista asioista.

Sporttiraati kuullaan Radio Keskisuomalaisen aamulähetyksessä aina keskiviikkoisin kello 8 uutisten jälkeen.