Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Aseman Pysäkki kutsuu tutustumaan toimintaan, ehkä jopa liittymään vapaaehtoisten tiimiin

Suuri joukko Aseman Pysäkin vapaaehtoisia kokoontui vuoden alussa Pysäkille kahvittelemaan ja tutustumaan diakoniatyöntekijän johdolla toisiinsa.

Tällä Jyväskylän seurakunnan ylläpitämällä Aseman Pysäkillä on pitkä historia. Monet muistavat sen vielä vanhalla nimellä Lähimmäisen Kammari. Nykyisissä tiloissa Asema-aukiolla olemme palvelleet kaupunkilaisia jo 10 vuotta.

Toimintaa luotsaa yksi palkattu diakoniatyöntekijä. Muutoin kahvit kiehuvat ja tarjoilut hoituvat näiden ihanien vapaaehtoisten ”arkienkeleiden” toimesta. Tarjoamme tulijoille ilmaista sumppia ja särvintä, tiistaiaamuisin myös puuroa. Hartaushetkien ohella päiviin sisältyy myös pieni ohjelmallinen osuus.

Tämä kaiken kansan kohtaamispaikka on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 11–15. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi kahville, tutustumaan toimintaan tai jopa liittymään mukaan vapaaehtoisten mukavaan tiimiin.