Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hotelli- ja ravintola-alan alkuvuosi ollut pelättyä parempi – "Ensi kesänä mennään jo kovaa", sanoo jyväskyläläisen Sohwin Juha Oksanen

Matkailu- ja ravintola-alan loppuvuoden vaisut näkymät ovat kevättä kohden kääntyneet myönteisimmiksi myös Keski-Suomessa. Alkuvuodesta tuli parempi kuin osattiin odottaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.