Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ailamari Vehviläinen & Carola Tribute Ensemble konsertoi Palokan Pelimannitalolla

Jyväskyläläinen Ailamari Vehviläinen & Carola Tribute Ensemble soittaa Carola Standertskjöldin tunnelmallisia kappaleita Palokan Pelimannitalolla sunnuntaina 26.2. kello 15.

Carola levytti suomalaisen iskelmän lisäksi myös paljon kansanmusiikkia, maailmanmusiikkia, lattareita ja jazzia. Hänen tunnetuimpiin kappaleisiinsa kuuluvat muun muassa Rakkauden jälkeen, Sydämeen jäi soimaan blues ja Kielletyt leikit.

Tummasta äänestään ja vahvasta tulkintakyvystään tunnettu Ailamari Vehviläinen on menestynyt muun muassa Tangomarkkinoilla. Hän voitti Loistava laulaja -kilpailun vuonna 2020.

Vehviläistä säestävä orkesteri koostuu jyväskyläläisistä huippumuusikoista. Kokoonpanossa soittavat Outi Jussila (piano, lusikat ja laulu), Johannes Lintunen (kitarat), Eero Virtanen (kontrabasso) ja Tiina-Kaisa Aro-Heinilä (huilu ja laulu). Kokoonpano konsertoi harvakseltaan, vain muutamia kertoja vuodessa.

Tilaisuuteen on pääsymaksu.