Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | "Sattuuko vähemmän, jos palkki on pehmustettu, jos siihen heitetään ihmistä?" – Hippos-hankkeessa on lukuisia asioita, jotka mietityttävät seuroissa

Radio Keskisuomalaisen aamulähetysten urheilu-aiheinen keskusteluohjelma Sporttiraati keskusteli tällä viikolla Jyväskylän Hippos-hankkeesta paikallisten seurojen näkökulmasta. Raadissa olivat mukana Jyväskylän Kenttäurheilijoiden puheenjohtaja Pasi Valoranta, Jaguars spirit athletesin toiminnanjohtaja Outi Sahikallio sekä JJK:n ja JyPKin parissa työskentelevä Joni Vesalainen. Seurojen toiminnan kannalta uudessa Hippoksessa on vielä lukuisia kysymysmerkkejä, jotka kaipaavat vastauksia.

Kuten Keskisuomalainen viime viikolla uutisoi, rakentaminen voisi käynnistyä tänä vuonna, mutta ennen kuin kuokka isketään Hippoksen maaperään, on vielä uudistettava hankkeen rahoituskuviot. Aiemmin esitetty 150–160 miljoonan euron kokonaishinta rakennuskustannuksille kallistuu korko- ja rakennuskustannusten nousun takia reippaasti – jopa 200 miljoonaan euroon.

Paikallisista urheilu- ja liikuntavaikuttajista sekä alan värikkäistä persoonista koostuva Sporttiraati kokoontuu radiossa aina keskiviikkoaamuisin. Ohjelmassa kuullaan avointa ja suoraa puhetta, vahvoja mielipiteitä sekä tositarinoita kulisseista urheiluun liittyvistä ilmiöistä sekä ajankohtaisista asioista.

Sporttiraati kuullaan Radio Keskisuomalaisen aamulähetyksessä aina keskiviikkoisin kello 8 uutisten jälkeen.