Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Keittiömestarit pääsivät ns. valmiiseen pöytään Jyväskylässä, ilta oli onnistunut

Michelin-palkittu keittiömestari Pekka Terävä tiimeineen Ravintola Olosta ja Gradia Priimuksen opiskelijat sekä ohjaajat järjestivät maittavan kuuden ruokalajin illallisen Ravintola Priimuksessa 26.1.

Keski-Suomen Keittiömestarit pääsivät ns. valmiiseen pöytään maistamaan maittavia herkkuja viineineen sekä kuulemaan ruokien valmistukseen ja niiden alkuperään liittyviä tarinoita aterioiden välissä.

Näitä olivat muun muassa umami-lohen tuotekehittelystä, Kitkan viisaasta ja hanhen sekä peuran valmistuksesta illallista varten.

Ilta oli kaiken kaikkiaan hyvin onnistunut ja haluammekin kiittää erityisesti Gradia Priimusta tapahtuman järjestämisestä. Juuri tällaista tapahtumaa me ravintola-alan ammattilaiset arvostamme.