Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Terve Keski-Suomi ry lahjoitti Kilpisen koulun urheilujoukkueelle kaivatut pelipaidat

Keski-Suomen maakunnan alueella toimiva Terve Keski-Suomi ry lahjoitti Kilpisen koulun urheilujoukkueelle kaivatut pelipaidat ja muuta tarpeellista liikkumista edistävää välineistöä.

”Kilpisen koulu kiittää lahjoituksesta – oli aivan upeaa, että saatiin sen avulla hankittua koulullemme uudet edustusjoukkueen pelipaidat ja maalivahdin varusteet. Lisäksi hankimme oppilaiden käyttöön uusia sulkia, koska sulkapallo on yksi heidän lempilajeistaan. Nuo pelipaidat on olleet pitkään hankintalistalla, joten tämä lahjoitus auttoi meitä siinä hankinnassa. Kilpisen koulun oppilaista kootut joukkueet edustavat useissa lajeissa koulujen välisissä kilpailuissa ja ovat myös edenneet koko maan laajuisiin jatkoturnauksiin”, kertoo Kilpisen koulun urheiluluokka 9U:n luokanvalvoja Roosa Pelto-Arvo

Terve Keski-Suomen tarkoituksena on toimia väestön terveiden elintapojen edistämiseksi. Sen juuret ulottuvat yli 70 vuoden päähän.