Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Syöpäyhdistyksen Naistoimikunta tukee monenlaista toimintaa, Ystävänpäiväjuhlat on yksi varainkeruutempauksista

Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen Naistoimikunta järjesti jo vuosikymmeniä kestäneenä perinteenä helmikuussa Ystävänpäiväjuhlat. Juhlavaa tilaisuutta vietettiin Priimuksessa herkullisen kattauksen, hyvän seuran ja viihteellisen ohjelman puitteissa. Ilta päättyi tanssiin Juha Kaltiala Swinghufvud -bandin rytmeissä.

Ystävänpäiväjuhlat on yksi Naistoimikunnan vuosittaisista varainkeruutempauksista. Juhlan tuotto menee lyhentämättömänä keskisuomalaisten syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseen.

Vuonna 2022 Naistoimikunta oli mukana järjestämässä ja tukemassa monenlaista tuki- ja virkistystoimintaa. Yksi näistä on niin ikään jokavuotinen syöpäsairaiden lasten perhepikkujoulu. Viimeksi pukin tuloa jännitettiin Palokan Pelimannitalolla.

Vuonna 1965 perustettu Naistoimikunta on kaikille avoin, Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen alainen toimija, joka ottaa mielellään riveihinsä uusiakin, innokkaita jäseniä.