Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | JySSin sulkapallojuniorieiden tehokaksikko Aapo Puhakka ja Miko Pitkänen vastasivat kovimmasta tuloksesta

Ikäluokkiensa parhaat sulkapallojuniorit kokoontuivat Helsingissä 11.–12.2. pelatuissa 17–15 SM- ja Ikäluokkamestaruudet 2023 -kilpailussa.

Kovimmasta tuloksesta vastasivat JySSin tehokaksikko Aapo Puhakka ja Miko Pitkänen, jotka voittivat SM-hopeaa alle 17-vuotiaiden nelinpeleissä. Puhakka (U15) ja Pitkänen (U17) raivasivat tiensä myös kaksinpelien semifinaaleihin, mutta tällä kertaa taistelu ei riittänyt finaalipaikkoihin. Pitkänen eteni lisäksi U17-sekanelinpeleissä semifinaaleihin Sanni Lehtisen (Sulkaset) kanssa.

Aino Raunio (U15) ja Leo Lindström (U15) pärjäsivät myös hienosti SM-debyyteissään. Raunio eteni nelinpeleissä semifinaaleihin parinsa Sofia Reinikaisen (LOB-82) kanssa ja kaksinpeleissä sijoitus oli 5/8. Lindström eteni nelinpeleissä puolivälieriin parinsa Antti Väntsin (Ylivieskan Tennisseura) kanssa. Jiro Immonen eteni U17-kaksinpeleissä puolivälieriin.

JySS onnittelee kaikkia hienoista suorituksista.