Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yö-yhtyeestä kertova tuore Joutsenlaulu-musikaali nähdään Jyväskylän Paviljongissa perjantaina

Jyväskylän Paviljonkiin saapuu tulevana perjantaina 10.3.2023 musikaali Joutsenlaulu, joka kertoo Olli Lindholmin, Jussi Hakulisen ja koko Yö-yhtyeen tarinan. Musikaalin maailmanensi-ilta nähtiin Porissa 27.1.2023.

– Talvella 2022 sovimme Jussi Hakulisen kanssa Joutsenlaulu-musikaalin tekemisestä. Päätettiin käyttää juuri hänen tuotantoaan. Jussi oli todella innoissaan musikaalin syntymisestä ja oli sen hengessä mukana. Olemme äärimmäisen surullisia hänen äkillisestä menehtymisestään. Musikaali on kunnianosoitus hänen ja Olli Lindholmin mittavalle elämäntyölle, joka on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen suomalaisten sydämiin, musikaalin ohjauksesta vastaava Petri Lairikko kertoo.

Olli Lindholmina musikaalissa nähdään artisti ja muusikko Matti Mikkonen, alias Matthau Mikojan. Mikkonen on Popedan alkuperäiskitaristi Arwo Mikkosen poika. Hän on luonut kansainvälistä uraa muun muassa Bloodpit-yhtyeen keulakuvana sekä omalla soolobändillään Matthau Mikojan Band. Artistin uran ohella Mikkonen on nähty myös musikaalilavoilla – esimerkiksi Viidestoista yö -musikaalissa hän esiintyi Juicena.

Jussi Hakulista esittää Erik Kramer, joka on myös esiintynyt lukuisissa musikaaleissa sekä soolouransa myötä hevilaulajana.

Jyväskylän jälkeen musikaali lähtee Turkuun, jota seuraa Hämeenlinna ja tuplakeikat Porissa. Huhtikuun jälkeen musikaali jää hetkeksi tauolle, ja palaa kiertueelle jälleen heinäkuussa. Kokonaisuudessaan esityksiä nähdään vuoden loppuun saakka.

Joutsenlaulu-musikaali Jyväskylän Paviljongissa perjantaina 10.3. kello 19. Lippuja voi ostaa etukäteen osoitteesta Lippu.fi.