Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vanhat kuvat | Kokkivieras toi helmikuussa 1963 Jyväskylään tuulahduksen Euroopasta – ravintola Ukkometsossa vietettiin sveitsiläisiltoja

Helmikuun 1963 lopulla Keskisuomalaisessa julkaistiin juttu sveitsiläisestä herkkusienimiehestä. Kyseinen herkkusienimies ja toimittajan keittotaiteilijaksi tituleeraama herra Adelrich Furrer oli tullut Suomeen hotelli- ja ravintolakoulun kutsusta. Furrerin tehtävä oli vierailullaan tutustuttaa suomalaisia sveitsiläisen keittiön saloihin, joista toimittaja oletti suomalaisten tuntevan lähinnä fonduen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.