Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Radio Keskisuomalaiselle satoi finaalipaikkoja RadioGaalassa – päätoimittaja iloitsee kuulijoiden äänistä

Radio Keskisuomalaisesta on tänä vuonna entistä tuhdimpi edustus vuoden RadioGaalaan. Palkintoehdokkaiksi ovat eniten yleisöääniä saaneiden joukossa kaksi radio-ohjelmaa ja juontaja Jari Lindström. Vuoden paikallinen radio-ohjelma -sarjassa finalistien joukossa ovat Lindströmin juontama toivekonsertti Mökkilauantai sekä toimittaja ja digikehityspäällikkö Juho Hämäläisen juontama Keski-Suomesta kajahtaa.

– Tämä on paras mahdollinen palaute meille, koska näissä sarjoissa olemme kuulijoiden käsissä eli yleisöäänestyksen tuloksena. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun olemme edustettuina short-listalla kahdella ohjelmalla RadioGaalassa, sanoo Radio Keskisuomalaisen päätoimittaja Henri Berg.

Kolmas palkintoehdokkuus on niin ikään yleisöäänestyksen siivittämänä Jari Lindströmillä Vuoden paikallinen radiojuontaja -sarjassa.

RadioAwards-kilpailussa palkitaan kaupallisen radioalan merkittävimmät tekijät ja teot. Palkintoehdokkaat on valittu sekä asiantuntijatuomariston että yleisöäänestysten perusteella. RadioGaalan yleisöäänestys keräsi tänä vuonna ennätysmäisen äänimäärän, suosikkijuontajille ja radio-ohjelmille annettiin jopa 130 000 ääntä. Viime vuonna ääniä annettiin 100 000.

Kaupallisten radioiden vuosittainen juhla RadioGaala järjestetään Helsingin Messukeskuksessa kutsuvierastapahtumana maaliskuun lopussa. Gaalan juontavat Antti Luusuaniemi ja Kari Ketonen. Se striimataan ISTV:n kautta.