Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Koululaisturnaus on hieno osoitus yhteistyöstä, moni sai tapahtuman ansioista arvokasta kokemusta

JPS Juniorit ry pääsi pitkästä aikaa järjestämään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa koulujenväliset jääpalloturnaukset 7.–9.2. Viitaniemi täyttyi jääpalloilevista lapsista ja nuorista sekä kentän liepeillä touhuavista aikuisista kolmen päivän ajan. Tapahtumassa oli mukana kaikkiaan 15 koulua ja yhteensä 350 koululaista.

Koululaisturnaus on hieno osoitus monipuolisesta ja toimivasta yhteistyöstä niin seuran ja kaupungin välillä kuin seuran sisällä ja koulujen välilläkin.

Koululaisturnauksen tuomareina toimivat JPS U18-ikäluokan pelaajat, jotka saavat tapahtuman ansiosta arvokasta kokemusta. Seuraväki hoiti talkoovoimin käytännönjärjestelyjä, ja seuran ikäluokkajoukkueet pitivät tapahtumassa kioskia.

Koulujen opettajat olivat vastuussa omien joukkueittensa ohjaamisesta tapahtuman aikana. Kaikkinensa yhteistyö sujui hyvin ja saimme aikaiseksi hienot kolme päivää. Ensi vuoden suunnitelmia laaditaan jo.