Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu: Ruusuja kahvakuulaajille

Kansainvälisenä naistenpäivänä puhalsi Leppävedellä niin hyytävä tuuli, että ulkotulet meinasivat sammua. Kahvakuulaajilla oli kuitenkin virtaa ja kun tuuli aiheutti kylmiä väreitä, Miia-ohjaaja laittoi vauhtia harjoitteluun. Noin 45 minuutin treenin jälkeen oli luvassa lämmikettä kaakaon, suklaan ja ruusujen kera juhlapäivän kunniaksi.

Leppäveden uuden koulun pihamaalla kaksi kertaa viikossa eli sunnuntaisin kello 17 ja keskiviikkoisin kello 18.30 kokoontuu innokas ryhmä, johon mahtuu aina uusia tulijoita mukaan. Matkaan mukaan ennakkoluulottomuuden lisäksi oma kahvakuula ja makuualusta. Treenien hinta 0 euroa.

Nykyisten käyttäjien kokemuksia: Voimauttavaa. Välttämättömyys. Saa olla oma itsensä ja siinä kunnossa missä on. Vapaus treenata sillä vastuksella mikä itselle sopii. Saa hyvälle mielelle. Henkisesti myös voimauttavaa. Monipuolista lihas- ja mielenkuntoa kasvattava.