Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Indica julkaisee uuden singlen ja tekee paluun keikkalavoille – rumpalina nähdään tähtinäyttelijän kaksoissisko

Indica tekee paluun suomalaiselle musiikkikentälle ensi viikolla julkaistavan singlen Vuonna 95 myötä. Pop-rockistaan tunnettu yhtye perustettiin alun perin vuonna 2001 ja kipusi suuren yleisön tietoisuuteen esikoislevyllään Ikuinen virta vuonna 2004 joka myi platinaa. Edellisen kerran yhtye nähtiin keikkalavoilla vuonna 2014.

– Olemme tavanneet säännöllisesti viimeiset neljä vuotta ja miettineet, kuinka mahtavaa olisi tehdä taas yhdessä uutta musiikkia ja keikkoja. Ajoitus tuntui nyt täydelliseltä ja olemme todella onnellisia, että voimme viimeinkin toteuttaa paluumme perään kyselleiden rakkaiden fanien toiveen. Päätimme ottaa yhteyttä Ikuinen virta -levyllä ja useilla muilla Indican levyillä vaikuttaneeseen tuotantotiimiin Erno Laitiseen ja Gabi Hakaseen ja kaikki lähtikin siitä vauhdilla käyntiin, Indican solisti Jonsu Salomaa kommentoi.

Nelihenkinen yhtye on nyt kokoonpanoltaan lähes sama kuin perustamisvuonna 2001. Lauluista vastaa Jonsu Salomaa, bassossa Heini Säisä ja koskettimissa Sirkku Karvonen. Rumpalina nähdään uusi tulokas Alina Toivanen, joka on näyttelijä Armi Toivasen identtinen kaksoissisko.

Indican jättihittejä ovat muun muassa Ikuinen virta, Scarlett, Vuorien taa ja Linnansa vanki.