Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Suomen suurin vaalipaneeli kuullaan Radio Keskisuomalaisessa – suora lähetys tiistaina kello 18

Äänestäjillä on tiistaina mainio mahdollisuus kuulla Keski-Suomen maakunnan kuuden suurimman puolueen ehdokkaiden mielipiteitä keskeisistä vaaliteemoista. Maakunnan suurin vaalipaneeli lähetetään suorana Radio Keskisuomalaisen taajuudella tiistaina kello 18–19.30.

Keskustelua seurataan hetki hetkeltä myös Keskisuomalaisen verkkopalvelussa, ja se jää myöhemmin kuunneltavaksi myös podcastina.

Ääneen pääsevät kaikki suurimmat puolueet. Keskustelijoina ovat istuvat ja ehdolla jatkoon olevat kansanedustajat Riitta Mäkinen (sd.) ja Sinuhe Wallinheimo (kok.), Petri Honkonen (kesk.) ja Bella Forsgén (vihr.) sekä kansanedustajaehdokkaat Janne Luoma-aho (ps.) ja Oskari Rantala (vas.).

Paneelissa käsitellään muun muassa Keskisuomalaisen vaalikoneessa tutuiksi tulleita teemoja. Näitä ovat esimerkiksi Nelostien muuttaminen koko matkaltaan 120 km/h -moottoritieksi, lääketieteellisen tiedekunnan perustaminen Jyväskylän yliopistoon sekä maakuntalentojen tukemisen tarpeellisuus.

Keskustelua johtavat Radio Keskisuomalaisen päätoimittaja Henri Berg sekä Keskisuomalaisen varapäätoimittaja Inkeri Pasanen. Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola kommentoi keskustelua suorassa lähetyksessä.