Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Jyvässeudun 4H-yhdistyksen vaihtoviikolla oli paljon ohjelmaa, muun muassa avantouintia ja kiinnostavia vierailuja

Jyvässeudun 4H-yhdistys järjesti hiihtolomalla loistavasti onnistuneen nuorisovaihdon Kiponniemen toimintakeskuksessa. Mukana oli nuoria yhdistyksen toiminta-alueelta eli mm. Tikkakoskelta, Korpilahdelta ja Muuramesta. Puolet osallistujista tuli Sloveniasta yhteistyötaho Podezelska Mladinan jäsenistöstä. Nuorisovaihto toteutettiin osana Jyvässeudun 4H:n Leader-rahoitteista Find your nature -hanketta. Nuorisovaihdon rahoitus tuli Erasmusplus-rahastosta.

Vaihtoviikolla ohjelmassa oli mm. avantouintia ja saunomista, luistelua Jyväsjärvellä, pilkkimistä, lumikenkäilyä ja kiinnostavia vierailuja liittyen vaihdon teemaan eli luontoon ja uusiutuvaan energiaan.

Luontomuseo ihastutti, Japa ry järjesti kierrätyspajan ja Kalmarin tilalla Leppävedellä tutustuttiin biokaasuun. Slovenialaiset pääsivät myös yhdeksi illaksi viettämään aikaa suomalaisessa kodissa ja perheessä syöden maittavaa päivällistä. Ryhmätöinä toteutettiin muun muassa videoita, joissa katsojia kannustettiin luonnon pariin.