Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Glorian odotettu Kielikahvila avasi ovensa, teemana oli ystävyys

Monikulttuurikeskus Gloriassa kahvitteli liki 50 ystävää torstaina 23.2. kun odotettu kevään ensimmäinen Kielikahvila avasi ovensa, ja teemana oli ystävyys. Halattiin ja hymyiltiin. Kielipöydissä keskusteltiin suomen, englannin, arabian, farsin, japanin, venäjän ja ukrainan kielillä, ja kerättiin sanoja kielipassiin. Vapaaehtoiset tiimiläiset olivat aamupäivällä leiponeet läjäpäin herkullisia kanelikierteitä, perunapannukakkuja ja kookoskeksejä, jotka hävisivät illan mittaan.

Kello kuuden yllätyksenä venyteltiin raajat rennoiksi tulevan jumppamaikan kanssa, minkä jälkeen maistui suklaa. Iloisessa monikielisessä puheensorinassa ja kahvikuppien kilinässä kohdattiin kavereita ja tutustuttiin uusiin ystäviin ja kulttuureihin. Kuten aina pieniä hennatatuointeja sai ottaa ihoon, ja niinpä Tiuhti ja Viuhti ilmestyivät kahden ystävyksen käsiin. Kesken juttutuokion kuvaan ikuistettiin Rina, Sara, Johanna, Annina ja Apo. Lopuksi sanottiin sayonara, nähdään taas maaliskuun viimeisenä torstaina!