Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Millaista on hyvä koululiikunta? Yliopiston Tiedeilta hakee vastauksia – seuraa tästä suoraa lähetystä kello 18

Liikuntatunneilla tavoitellaan koululaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, mutta miten se käytännössä onnistuu? Jyväskylän yliopiston Tiedeillassa keskustellaan tiistai-iltana koululiikunnan muutoksista ja nykytilanteesta.

Illan aikana haetaan vastauksia muun muassa siihen, miten oppilaat kokevat koululiikunnan, millaista on nykymittareilla arvioiden hyvä koululiikunta ja millaisia haasteita liikuntatunneilla on.

Hyvinvointia koululiikunnasta? -teemalla järjestettävä Tiedeilta alkaa kello 18, ja sen on määrä kestää kello 19.30 saakka.

Tiedeillan asiantuntijoina ovat apulaisprofessorit Arja Sääkslahti ja Timo Jaakkola Jyväskylän yliopistosta sekä liikunnan ja terveystiedon lehtori Katja Sjöblom-Korhonen Huhtasuon yhtenäiskoulusta. Illan juontaa tiedetoimittaja Mari Heikkilä.

Kaikille avointa Tiedeiltaa voi seurata paikan päällä Jyväskylän yliopiston kirjasto Lähteessä ja suorana verkkolähetyksenä tämän linkin kautta.