Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Nyt tuli kovan luokan koripallouutinen! JBA valmis nousemaan Korisliigaan, jos urheilullinen menestys sen seuralle suo

Radio Keskisuomalaisen urheilu-aiheinen keskusteluohjelma Sporttiraati käsitteli keskiviikkona keskisuomalaista koripalloa. Mieskoriksessa tilanne on tällä hetkellä varsin hyvä, sillä Keski-Suomen joukkueet lähtevät hyvässä vireessä kohti koripallon I divisioona A:n pudotuspelejä.

Jyväskylä Basketball Academy, äänekoskelainen Kipinä Basket ja Äänekosken Huima valloittivat runkosarjassa sijat kaksi, kolme ja neljä. Naiskoriksen tilanne on muuttunut takavuosista, sillä pitkään maakunnan lippulaivana toiminutta Huimaa ei ole nähty pääsarjassa useaan vuoteen.

Sporttiraadissa olivat mukana JBA:n junioripäällikkö Toni Nyman, Huiman naisten menestysvuosien päävalmentaja Mervi Nurmi sekä koripallonkin parissa monessa roolissa mukana ollu Joni Vesalainen. Nyman kertoi ohjelmassa kahdesta paikallisesti merkittävästä korisuutisesta. Ensimmäinen on se, että pudotuspelit aloittava JBA on valmis ottamaan paikan Korisliigasta, mikäli urheilullinen menestys 1 divisioonan pleijareissa sen mukanaan toisi. Toinen iso uutinen on, että JBA tavoittelee Jyväskylään Euroopan ensimmäistä yliopistokoripallojoukkuetta. Mutta mitä se käytännössä tarkoittaa? Kuuntele podcast!

Paikallisista urheilu- ja liikuntavaikuttajista sekä alan värikkäistä persoonista koostuva Sporttiraati kokoontuu radiossa aina keskiviikkoaamuisin. Ohjelmassa kuullaan avointa ja suoraa puhetta, vahvoja mielipiteitä sekä tositarinoita kulisseista urheiluun liittyvistä ilmiöistä sekä ajankohtaisista asioista.

Sporttiraati kuullaan Radio Keskisuomalaisen aamulähetyksessä aina keskiviikkoisin kello 8 uutisten jälkeen.