Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Marilyn Monroe -aiheinen fanituotenäyttelykiertue on jatkunut jo joulukuusta 2020 alkaen

Keski-kirjastot ja muutkin julkiset paikat ovat tarjonneet auliisti tilojaan Marilyn Monroe -aiheiselle fanituotenäyttelykiertueelleni jo joulukuusta 2020 alkaen.

Näyttelyni vieraskirja on täyttynyt varsin mukavasti kävijöiden nimistä. Yksi asia mikä kiehtoo näitä näyttelyjä tehdessäni on se, että pääsen näkemään erilaista kirjastoarkkitehtuuria, joka itsessään pistää ihastelemaan. Ja sisätilojen näyttelytilojen pienet poikkeavuudet antavat myös oman lisämausteensa. Talvitauon jälkeen pikku ”exponi” suuntasi helmikuuksi Laukaaseen luonnonkauniille paikalle Vuojärven rantaan. Tällä hetkellä on näyttely Äänekosken kaupunginkirjaston alakerrassa Hoikkassalissa, hieno paikka sekin.

Yleensähän tiskirätti-sana mielletään halventavaksi, mutta semmoinen ilmestyi kokoelmiini Laukaasta ja hyvin kelpasi kokoelmiini. Kiitokset eräälle kävijälle siitä, hän pikkusummalla sen minulle kauppasi. Elämyspuisto A&A taas lainasi peräkärryä minulle, siitä tässä taas kehut!