Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jussi Jäppinen luennoi Jyväskylän kaupunginkirjastossa torstaina – "Nykyihmisen on kuvien kautta helpompi hahmottaa mennyttä aikaa"

Jyväskylä-Seuran Kylä tutuksi -yleisötilaisuudessa päästään tutustumaan vanhan ja nykyisen Jyväskylän yhtymäkohtiin tulevana torstaina 30.3.2023 kello 18 alkaen. FT, tietokirjailija ja graafinen suunnittelija Jussi Jäppinen esittelee tilaisuudessa vahvasti visuaalista työtään paikallisen historian parissa.

– Perusidea on, että nykyihmisen on kuvien kautta helpompi hahmottaa mennyttä aikaa. Esimerkiksi vanhan ja nykyisen kaupungin kuvaparien vertailu eri menetelmillä tuo kaupunkikuvan muutoksen suoraan katsojan silmien eteen, Jäppinen kertoo.

Jussi Jäppinen ei ole vieras hahmo Jyväskylä-Seuran tapahtumissa. Hänen pitämiään luentoja on nähty seurassa jo vuosikymmenten ajan.

– Jyväskylä-Seura on koko Jyväskylän kotiseutuyhdistys. Toiminnassamme yhdistyy kaupungin menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus. Jussin torstainen luento tulee olemaan hieno osa seuramme 70-vuotisjuhlia, Jyväskylä-Seuran puheenjohtaja Helinä Mäenpää sanoo.

Jyväskylä-Seuran Kylä tutuksi -yleisötilaisuus torstaina 30.3.2023 kello 18 kaupunginkirjaston Minnasalissa.