Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyväskylän nuorisopalvelut etsii vapaaehtoisia – väkeä tarvitaan erityisesti nuorisotiloille

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut etsii vapaaehtoisia mukaan toimintaansa. Tarvetta on yli 18-vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita antamaan aikaa, osaamistaan ja kokemustaan nuorten hyväksi.

Vapaaehtoisia etsitään erityisesti nuorisotiloille eri puolelle kaupunkia. Työtä tehdään pääasiallisesti ilta-aikaan alle 18-vuotiaiden kanssa.

– Arvostamme vapaaehtoisilla monenlaista osaamista, on se sitten auton rassaamista, pullien leivontaa tai kiireetöntä läsnäoloa. Toimintaan voi osallistua kertaluontoisesti tai pidempiaikaisesti. Työtä tehdään aina yhdessä nuorisopalveluiden työntekijöiden kanssa. Tehtäviin saa perehdytyksen ja tukea – näin vapaaehtoistyöntekijä on osa yhteisöä, kertoo vastaava nuorisonohjaaja Ilona Kivelä tiedotteessa.

18 vuoden iän lisäksi vapaaehtoisilta vaaditaan alle puoli vuotta vanha rikosrekisterin ote lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi.

Vapaaehtoiseksi ilmoittaudutaan Kuntarekrystä löytyvällä lomakkeella, minkä jälkeen hakijaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Seuraava koulutus vapaaehtoisille järjestetään 11.–12.4.