Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lomalokki esittelee yli 80 erilaista kesätekemistä Jyväskylän lapsille ja nuorille

Mitä tekisi peruskoulun kesälomalla? Sitä miettii moni lapsi ja nuori ennen kuin kirmaa kesälaitumille. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut on koonnut Lomalokkiin erilaisia tekemisen vaihtoehtoja.

Jyväskylän kaupungin omien toimintojen lisäksi Lomalokkiin on listattu aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta. Toimintatietoja on saatu myös muilta lapsille ja nuorille toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Kesäkuun alkuun asti päivittyvästä kokoomateoksesta löytyy jo nyt yli 80 vaihtoehtoa noin 30 eri toimijalta

– Erityisesti alle 13-vuotiaille on luvassa monia erilaisia päiväleirejä sekä muuta ohjattua toimintaa, mutta vaihtoehtoja löytyy myös nuorisolle. Tarjonta on myös kirjoltaan laaja, sillä mukaan mahtuu muun muassa tanssia, palloilulajeja, sarjakuvantekoa, pelaamista ja käsillä tekemistä, kertoo koonnista vastaava nuorisonohjaaja Rita Suhonen tiedotteessa.

Toimintaa järjestävät tahot voivat edelleenkin ilmoittaa toimintojaan mukaan. Ilmoitusohjeet löytyvät Lomalokki-sivustolta.