Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyväskyläläinen Christine Lehto julkaisi somessa kuvia yhden viivan piirroksistaan – tilauksia alkoi sadella, ja pian niistä tuli kokopäivätyö

Jyväskyläläinen Christine Lehto aloitti piirtämään yhden viivan piirroksia viime syksynä omaksi ilokseen. Nyt hänellä on jonossa kymmeniä tilauksia, ja teosten piirtäminen on Lehdolle kokopäivätyö.

Eräänä yönä viime syyskuussa jyväskyläläinen Christine Lehto, 38, istui väsyneenä keittiönpöytänsä ääressä. Lapsesta asti paljon piirtänyt ja maalannut Lehto yritti ikuistaa paperille pariskuntaa, mutta se ei sujunut. Hän päätti kokeilla, saisiko piirrettyä kuvan nostamatta kynää paperilta kertaakaan – mutta antoi lopputuloksen olla ja kävi nukkumaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.