Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ryöstäjät murtautuivat omakotitaloon Äänekoskella keskiviikkona ja pahoinpitelivät asukkaan – poliisi pyytää Volvo-havaintoja

Äänekoskella on poliisitutkinnassa tapaus, jossa murtauduttiin keskiviikkona aamukymmeneltä omakotitaloon ja pahoinpideltiin asukas. Asian vahvistaa rikoskomisario Reima Rossi Sisä-Suomen poliisista.

– Tutkimme tässä vaiheessa asiaa muun muassa törkeänä varkautena, törkeänä ryöstönä ja törkeänä kotirauhan rikkomisena.

Rossin mukaan kotonaan ollut mies oli havahtunut asunnostaan kuuluviin ääniin ja huomasi, että siellä on murtomiehiä.

– Siinä on tullut käsikähmää ja henkilöt ovat pahoinpidelleet asukasta. Hänelle on tullut eri asteisia ruhjevammoja, Rossi kertoo.

Ryöstäjät pyrkivät varastamaan rahaa, kelloja, koruja ja arvotavaraa. Poliisin mukaan vaikuttaa, että kaksi ryöstäjää murtautui sisään omakotitaloon ja kolmas odotti ulkona autossa.

Poliisi on kiinnostunut havainnoista tummanvihreästä tai mustasta sedanmallisesta Volvo S60 -autosta. Auto liikkui tapahtumapaikan läheisyydessä ja Rossi kertoo, että poliisia kiinnostaa, jos jollekin on tallentunut vaikkapa valvontakameraan kuvaa auton liikkeistä. Poliisi ei yksilöi tapahtumapaikkaa tarkemmin.

Havainnoista voi ilmoittaa esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen tutkinta-asiat.sisasuomi@poliisi.fi.