Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Harjun Marttien ruokaillassa valmistui suolaiset herkkupalat

Harjun Marttien tiistain 21.3. ruokaillan teemana oli pienet suolaiset herkkupalat. Illan isäntänä Jyväskylässä Marttalassa oli Pekka Salonen ja kouluttajana Keski-Suomen Marttojen Tuija Elomäki.

Kuvan innokas kokkijoukko on juuri saanut valmiiksi monenlaisia herkkuja: palsternakka-parsakaalikeittoa, peltileipää yrttilevikkeen kera, kinkkuhyrriä, lohirullia, mozzarelabruschetteja ja suolaisia vuohenjuustokeksejä. Jälkiruuaksi nautittiin sitruunamuffinssit kahvin kanssa.

Ruuanlaitosta ja taitojensa kehittämisestä kiinnostuneita mahtuu mukaan iloiseen joukkoon ottamalla yhteyttä martit@harjunmartit.fi.