Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Kuuloyhdistykset järjestävät kuulolähipalveluja sekä neuvovat ja opastavat

Jyvässeudun Kuuloyhdistyksen hallitus perehtyi 27.3. liiton toiminnanjohtajan ja asiantuntijoiden toimesta yhdistystoiminnan saloihin.

Valtakunnallisen Kuuloliiton arvot ovat yhdenvertaisuus, yhdessä tekeminen ja ihmisläheisyys. Kuulopiirien tarkoitus on tukea ja edistää jäsenyhdistysten toiminta- ja vaikutusmahdollisuuksia.

Paikalliset kuuloyhdistykset järjestävät kuulolähipalveluja, neuvovat ja opastavat toimialueensa kuulovammaisia. Ja mikä parasta, palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Kuulolähipalvelu tukee ensisijaisesti ikääntyneiden huonokuuloisten toimintakykyä ja itsenäistä elämää. Liiton ja sen yhdistysten tavoitteena on saada kuulokojeet aktiiviseen käyttöön ja helpottaa sosiaalista kanssakäymistä.

Kuvassa yhdistyksen hallituksen jäsenten lisäksi toinen oikealta liiton asiantuntija Margit Hassinen, taulun äärellä Kuuloliiton toiminnanjohtaja Sanna Kaijanen ja vasemmalla pöydän päässä liiton asiantuntija Tiina Ahonen.