Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Mataran 11-vuotissynttäreillä kävi noin 400 vierasta, juhlissa oli myös merirosvoja

Merirosvot kaappasivat M/S Mataran! Siksi viime vuoden risteilyteeman sijaan Kansalaistoiminnankeskus Mataran 11-vuotissynttäreitä vietettiin 30.3. merirosvoteemalla.

Juhlien ohjelmassa oli aarrejahti, jossa pääsi seikkailemaan ympäri Mataraa ja tutustumaan siellä majaileviin järjestöihin ja hankkeisiin. Osallistujien kesken arvottiin lahjakortti pakohuonepeliin, ja synttäribingon pääpalkintona puolestaan oli salaperäinen aarrearkku.

Runsaan kakkubuffetin herkkuja nauttiessaan saattoi samalla selvittää generaattorista merirosvonimensä. Mataran aulassa sai kuvauttaa itsensä merirosvona merirosvolaivan kyydissä sekä ruokkia hurjaa haita. Kaikille avoin tilaisuus keräsi noin 400 vierasta.

Matarassa järjestetään kevään mittaan vielä paljon maksutonta toimintaa, kuten bingo, tuunauspajoja ja Bubi-visoja, ja niihinkin kaikki ovat tervetulleita. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.matara.fi.

Kuvassa Kansalaistoiminnankeskus Mataran työntekijöitä odottamassa juhlien alkua.