Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Palokan Ilon kisakatselmuksessa nähtiin upeita esityksiä

Palokan Ilo järjestää joka kevät- ja syyskausi kilpa- ja valmennusjoukkueiden kisakatselmuksen, jossa joukkueet pääsevät esittämään kilpailuohjelmansa. Tänä keväänä kisakatselmus järjestettiin perjantaina 31.3., tuttuun tapaan Keski-Palokan koululla.

Kisakatselmus on hieno tilaisuus päästä valmistautumaan ja esiintymään kauden kisaohjelmalla niin kuin kilpailuissa ennen varsinaisen kilpailukauden alkamista. Kisakatselmus on harjoitusta kilpailutilanteille.

Tämän kauden kisakatselmus oli poikkeuksellinen aikaisempiin verrattuna, sillä näimme samassa katselmuksessa kaikkia seuramme KiVa-lajeja: akrobatia-, joukkue- ja tanssillista voimistelua sekä tanssia. Katselmuksessa oli paikalla huikea määrä yleisöä, perheitä ja ystäviä kannustamassa.

Mukana oli yhteensä 34 huikeaa esitystä, joista noin puolet olivat joukkueohjelmia, ja puolet tanssin sooloja ja duoja sekä akron pareja ja trioja.