Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suoma Kovanen on Rintamaveteraanien Keski-Suomen piirin pitkäaikainen superaktiivi

Rintamaveteraanien Keski-Suomen piiri ja yhteistyökumppanit hankkivat jälleen veteraanisukupolvelle pääsiäismuistamiset. On aina ilahduttavaa tavata sotiemme veteraaneja, heidän puolisoitaan ja leskiä. Olipa kyse joulu- tai pääsiäiskassista, se saa heiltä kiitosta ja terveisiä lahjoittajille.

Kuvassa kassia vastaanottamassa Rintamaveteraanien Keski-Suomen piirin pitkäaikainen superaktiivi, rintamaveteraanin leski Suoma Kovanen.

Kunnioitettavasta iästään huolimatta Suoma on edelleen aktiivisesti mukana toiminnassa. Hänen pitkäaikainen kokemuksensa, taitonsa ja tietonsa tukevat meidän nuorempien vapaaehtoistyötä. Järjestöaktiivisuuden lisäksi hän käy ahkerasti viikoittain pilkillä ja mato-ongella. Suoman tavoittaakin parhaiten jäidenlähdön tai niiden jäätymisen aikoihin. Suoman kanssa on mukava suunnitella seuraavia veteraaniväen tapahtumia. Jo viime vuoden puolella löimme lukkoon mm. kansallisen veteraanipäivän lounastapahtuman ja perinteisen kesäteatteripäivän.