Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Nuorilla on Porina Podi -projekti Jyväskylässä, muutama jakso jo julkaistu

Nuoret ovat käynnistäneet Jyväskylässä Porina Podi -projektin, jossa he suunnittelevat ja tuottavat jaksoja, joissa käydään keskusteluja heitä koskettavista ja kiinnostavista aiheista. Toiminta antaa mahdollisuuden kehittää itseilmaisuaan ja tuoda omaa ääntään kuuluviin.

Tällä hetkellä on julkaistu kolme jaksoa. Uusia jaksoja julkaistaan kuukausittain. Ensimmäisessä jaksossa poristaan siitä, mitä konkariäänestäjä, juuri äänioikeuden saanut ja ei vielä äänioikeutta omaava nuori ajattelevat äänestämisestä. Pystyykö vaalikoneiden avulla löytämään itselleen sopivan ehdokkaan? Toisessa jaksossa kaksi yliopisto-opiskelijaa ja lukiolainen porisevat opiskelijaelämästään, taloudestaan sekä siitä, kuinka he yhteensovittavat opiskelujaan, töitään ja vapaa-aikaansa. Kolmas jakso on juuri ilmestynyt. Toiminnan taustaorganisaationa toimii Jyväskylän seudun nuorisoseurat ry ja toimintaa rahoittaa Euroopan Solidaarisuusjoukot.

Mikä sinua porisuttaa? Löydät meidät Instagramista ja Spotifysta @porinapodi