Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jämsän 4H:n POPCORNIA-hankkeen Viron-reissu oli onnistunut

Jämsän 4H:n POPCORNIA-hankkeen matka on takana päin. Ja hyvä reissu olikin! 11-henkinen ryhmämme lähti 16.4. viisipäiväiselle matkalle Viroon.

Tallinnassa kohteitamme olivat Tallinnan suomalainen koulu, jossa pääsimme näkemään koululaisten arkea ja kuulemaan koulunkäynnistä Virossa, sekä Viron 4H, joka kertoi toiminnastaan ja nuorten harrastusmahdollisuuksista.

Opimme myös Viron historiaa vierailemalla Viru-hotellin KGB-museossa.

Viljandissa Jämsän nuorisovaltuutetut pääsivät tapaamaan Viljandin nuorisovaltuustoa, joka oli järjestänyt upeaa ohjelmaa kauniissa keskiaikaisessa kaupungissaan.

Tapasimme sivistystoimesta vastaavan varapormestarin, vierailimme valtuutettujen kouluissa sekä puhuimme nuorten vaikutusmahdollisuuksista.

Ryhmämme kiittää suuresti jokaista matkamme mahdollistanutta tahoa niin Viron kuin Suomenkin puolella. Matkaan saatiin osarahoitusta Maaseuturahastosta Vesuri-ryhmän kautta. Matka oli ainutkertainen mahdollisuus päästä tutustumaan Viron kulttuuriin ja elämään.