Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Kansalaistoiminnankeskuksessa pidettiin yhdenvertaisen kaveritoiminnan askartelutalkoot

Kaveritoiminta järjesti pop up -vapaaehtoistehtävänä askartelutalkoot, joihin osallistui yli 20 vapaaehtoista. Jyväskylän talkoot olivat Kansalaistoiminnankeskus Mataralla. Meillä oli videoyhteys Tampereelle, jossa oli samat talkoot samaan aikaan!

Talkoissa juttu luisti, nauru raikasi ja tarjoilut maittoivat. Osallistujat tutustuivat samalla uusiin ihmisiin. Kaveritoiminnassa halutaan toimia inklusiivisesti, joten tämäkin tapahtumamme oli avoin aivan jokaiselle.

Talkoissa syntyi hienoja paperikukkia kaikissa sateenkaaren sävyissä. Kukkia tehtiin, jotta kaveritoiminta voi jakaa jyväskyläläisille iloa tulevissa tapahtumissa. Kannattaa siis pitää silmät auki, sillä lähiaikoina voit löytää meidät Yläkaupungin yöstä. Tervetuloa silloin moikkaamaan ja ehkä valitsemaan itsellesikin festarisomisteen!

Kehitysvammaisten Tukiliiton Yhdenvertaiseen kaveritoimintaan ja vapaaehtoistehtäviin voi tutustua osoitteessa kaveritoiminta.fi.