Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi pyytää havaintoja autoilijan ja alaikäisen pyöräilijän kolarista Jyväskylässä – paikalta poistui valkoinen katumaasturi

Tiedätkö jotain polkupyöräilijän ja autoilijan kolarista, joka tapahtui Jyväskylän Savelassa Laajavuorentien ja Vesangantien risteyksessä torstaina 13. huhtikuuta noin kello 18? Jos tiedät, ilmoita havaintosi Sisä-Suomen poliisiin sähköpostiosoitteeseen vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.

Epäillään, että autoilija ajoi risteystä ylittäneen alaikäisen pyöräilijän päälle suojatien jatkeella. Törmäyksessä pyöräilijä lensi auton konepellin kautta maahan ja loukkaantui lievästi.

Valkoisen katumaasturin kuljettaja ei pysähtynyt paikalle, vaan jatkoi matkaansa.

Sisä-Suomen poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä.

Tutkinnan keinoin asiaa ei ole saatu selvitettyä, joten poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tilanteesta ja erityisesti onnettomuuteen liittyvästä tapahtumapaikalta poistuneesta ajoneuvosta sekä sen kuljettajasta. Poliisi pyytää myös autonkuljettajaa ilmoittautumaan.