C-pojille kotiturnauksesta kaksi tappiota

C-poikien SM-sarjassa Huima isännöi lauantaina kauden toista kotiturnaustaan. Vieraiksi Liikuntatalolle saatiin kärkipään joukkueet Pyrintö Tampereelta ja WB-Pantterit Helsingistä.

Avausottelussa pikkuherhiläiset väänsivät tiukasti tamperelaisten kanssa voitosta. Vielä varsinaisen peliajan viimeisellä sekunnilla Huimalla oli vapaaheitoilla mahdollisuus sinetöidä voitto, mutta kun molemmat yritykset kolisivat raudoista ulos päätyi ottelu jatkoajalle.

Huima ei kuitenkaan päässyt jatkoajalla enää mukaan rytmiin, pari ratkaisevaa menetystä johti Pyrinnön koreihin toisessa päässä ja voitto lipesi Tampereelle.

Päivän toisessa ottelussa pikkuherhiläiset kohtasivat kaikki ottelunsa voittaneen WB-Pantterit. Odotusten mukaan Huima pystyisi hyvänä päivänä jo kahdesti tämän kauden aikana kohtaamansa helsinkiläiset voittamaan, mutta lauantaina rahkeet eivät riittäneet.

- Vähän ristiriitainen fiilis jäi päivästä. Eka peli oli niin lähellä että sen olisi voinut voittaa. Se olisi ollut jatkon kannalta tärkeääkin. Nyt kerätään luut ja korvien välit, ja lähdetään uusin ilmein kuukauden päästä kahteen viimeiseen peliin, C-poikien joukkueenjohtaja Jussi Lehtonen kertoo.

Sarjataulukossa Huima on lohkossaan kuudentena kahdella voitollaan. Kuukauden kuluttua pelattavien viimeisten pelien jälkeen neljä parasta molemmista lohkoista jatkaa kauttaan.

Huima – Pyrintö White 68-76 (17-13, 14-22, 14-14, 21-17, 2-10)

Huima: Topi Sauriala 0, Eemeli Yalaho 15, Aapo Lehtonen 15, Matias Koukka 0, Juuso Salmi 13, Eeti Varis 8, Dani Nurmi 0, Onni Arve 12, Jerry Autioniemi 2, Aleksi Naukkarinen 3.

WB-Pantterit – Huima 91-68 (22-19, 30-14, 19-18, 20-17)

Huima: Sauriala 0, Yalaho 17, Lehtonen 5, Koukka 7, Salmi 12, Varis 10, Nurmi 2, Arve 3, Autioniemi 6, Naukkarinen 6.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.