Happee täräytti avausmaalin - ensimmäinen kotipeli Äänekoskella veti Pankkarin täyteen

Äänekoski Areena Pankkarin katsomot täyttyivät äärimmilleen täyteen, kun Happee kohtasi liigaottelussa Tiikerit.

- Happee! Happee! Happee!

Näin raikuu vuoroin taputusten kanssa Äänekosken monitoimiareenan täydestä katsomosta, kun kotijoukkue Happee aloitti ensimmäisen liigapelinsä Äänekoski Areena Pankkarilla lauantai-iltana. Kotiottelu uudella areenalla Äänekoskella houkutteli satoja katsojia paikalle niin Jyväskylästä kuin Äänekoskeltakin.

Yleisön riemuksi salibandyn jyväskyläläisjoukkue täräytti avausmaalinsa vantaalaisjoukkueen verkkoon jo parin minuutin pelin jälkeen. Happeen fanituotemyymälän kupeessa oltiin vakuuttuneita, että kolmen ottelun tappioputki katkeaa tänään Äänekoskella. Iivari Viik ennusti, että voitto tulee murskaluvuin 8-4 ja Toni Roschier arveli myös kotijoukkueen ottavan reippaan 6-3 voiton. Molemmat olivat tänään ensimmäistä kertaa tutustumassa Kotakennäällä olevaan Äänekoski Areena Pankkariin.

- Täällä on kyllä todella hienot puitteet! Uudessa hallissa kelpaa tänää voitto ottaa.

Happee rykäisi ensimmäisen maalinsa Tiikereiden verkkoon vain parissa minuutissa. Kuva: Riku Tulla

Molemmat kertovat seuraavansa Happeen kotipelejä ahkerasti ja heidät bongaa säännöllisesti myös Jypin pelien kentän laidalta.

- Kyllähän näitä tulee seurattua.

Katsomo täyttyi ääriään myöten täyteen lauantain liigapelin kunniaksi. Kuva: Riku Tulla

Äänekoski Areena Pankkari avattiin virallisesti jo marraskuun alussa, mutta tänään halli sai todellisen tulikasteensa ensimmäisessä salibandyliigaottelussaan. Jyväskyläläisjoukkue Happeella on vahva linkki Äänekosken suuntaan, sillä Suolahden Urholla ja Happeella on yhteinen juniorijoukkue.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.