Kipinän kausi päättyi tappioon

Kaakkoisen alueen II-divisioonassa Koiviston Kipinä päätti kautensa sunnuntaina saadessaan vieraakseen Joensuun Katajan kakkosjoukkueen taisteluun kolmannesta sijasta.

Tasaisen avausjakson jälkeen vierasjoukkue alkoi kasvattaa eroa toisella neljänneksellä. Kipinä onnistui nousemaan kolmannessa erässä vielä kolmen pisteen päähän, mutta joensuulaiset onnistuivat vastaamaan.

- Meillä on alkanut kauden mittaan oma pelaaminen sujua, mutta nyt taas ei. Oliko sitten että puristettiin mailaa kun päästiin pitkästä aikaa kotiyleisön eteen pelaamaan, Hannu Koivunen miettii.

Kipinän ensimmäinen kausi Keski-Suomen ulkopuolella toi saldon kuusi voittoa ja kuusi tappiota, ja sen myötä neljännen sijan sarjataulukossa.

- Lähtökohtiin nähden pitää olla tyytyväinen, kun pari kertaa viikossa vain treenataan. Henkilökohtaisesti olen poikiin erittäin tyytyväinen, moni pelaaja kehittyi kauden aikana. Kokonaisuudessaan positiivinen kokemus, Hannu Koivunen summaa.

Neljännen sijan myötä Kipinällä on paikka II-divisioonassa myös ensi kaudeksi, mutta seurassa mietitään rauhassa mille tasolle joukkueen rahkeet jatkossa riittävät. Päätös asiasta tehdään mahdollisesti huhtikuussa, kun ensin selvitetään resursseja sekä joukkueen kokoonpanoa ja tahtotilaa.

Kipinä – Kataja II 63-75 (22-22, 14-25, 13-16, 14-12)

Kipinä: Teemu Häkkinen 2, Joni Hautsalo 2, Jarmo Uecker 7, Tatu Koivunen 13, Juuso Mäntymaa 7, Sami Mäntymaa 20, Jiri Soppi 6, Santtu Koivunen 6.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.