Kipinän loppukiri ei riittänyt – syyskausi päättyi tappioon

Miesten II-divisioonassa Koiviston Kipinä sai vuoden viimeiseen otteluunsa lauantaina Liikuntatalolle vastaansa Karhulan Veikot.

Vierasjoukkue karkasi toisella neljänneksellä reilun 10 pisteen päähän, ja kasvatti johtoaan vielä puoliajan jälkeenkin. Päätösneljänneksellä oli Kipinän loppukirin vuoro, mutta voittoon asti se ei tällä kertaa riittänyt.

– Kokenut ja isokokoinen vastustaja pelasi hyvää peliä, ja tuon verran oltiin huonompia. Joitain asioita onnistuttiin tekemään paremmin kuin aikaisemmin, esimerkiksi herättiin tekemään puolustuksessa töitä, kun otettiin eroa kiinni, Kipinän valmentaja Hannu Koivunen miettii.

Syyskaudella Kipinä voitti kaksi ensimmäistä vieraspeliään, mutta avausvoitto Liikuntatalolla on vielä ottamatta. Seitsemän joukkueen sarjassa koivistolaiset jäävät joulutauolle neljäntenä.

– Ehkä yksi voitto enemmän olisi voitu ottaa. Meillä on kirjava porukka, pelaajat ovat eri tasoisia ja joukkuepelaamisessakin on ollut opettelua. Ollaan kyllä oltu tappiopeleissäkin ihan mukana, että tosissaan lähdetään jokaista ottelua voittamaan kevätkaudellakin, ja varmasti voittoja otetaankin, Koivunen summaa.

Koiviston Kipinä – Karhulan Veikot 76-88 (19-21, 12-21, 17-28, 28-18)

Kipinä: Kaapo Saarentausta 3, Joni Hautsalo 0, Teemu Häkkinen 3, Jari Mäntymaa 8, Tatu Koivunen 5, Juuso Mäntymaa 3, Jiri Soppi 2, Lauri Jäntti 16, Mika Sironen 1, Aleksi Pakkala 0, Sami Mäntymaa 35.