Suolahden Urho osui viidesti – ”Kontrolloitiin ja hallittiin pelin kulkua”

Jalkapallokausi jatkui Suolahden Urhon osalta tiistaina, kun Suolahteen vieraaksi saapui Muuramen Yritys. Keski-Suomen Viitosen sarjaväännöstä muodostui kotijoukkueen näytös, jonka päätteeksi voitto kirjattiin isännille 5-1 (2-1) –lukemin.

– Aloitettiin peli vahvasti ja saatiin ansaitusti 1-0-osuma jo alkuminuuteilla. Paremmalla viimeistelyllä olisimme voineet johtaa 15 minuutin pelaamisen jälkeen jo 4-0, Urho-luotsi Marko Ikonen linjasi taiston tauottua.

– Pidimme palloa hallussamme vastustajaa enemmän ja loimme pelin aika useita maalipaikkoja. MuurY pääsi peliin mukaan avausjakson loppuhetkien rangaistuslaukauksen ansiosta. Aloitimme kuitenkin toisen jakson terävästi ja siihen alkajaisiksi isketty 3-1-maali vapautti peliä, Ikonen jatkoi.

Petrus Lukkari (pallossa) kuului isäntien onnistujiin. Kuva: Esa Happonen
 

Pelin edetessä Urho alkoi pelata palloa yhä enemmän maata pitkin, minkä seurauksena peliväline pysyi omilla ja kentällä nähtiin ajoittain hyviäkin syöttöyhdistelmiä.

– Kontrolloitiin ja hallittiin pelin kulkua. Saimme tehtyä vielä muutaman lisäosuman ja vietiin ottelu ansaitusti nimiimme. Näkyvimmät pelurimme olivat kolme maalia tehnyt Tommi Norontaus, sekä keskikentällä hyviä syöttöjä jaellut Petrus Lukkari, Urho-käskijä tunnusti.

Alexis Nicolaou (kolmas vas.) oli ajoittain ahtaalla muuramelaispuolustuksen edessä. Kuva: Esa Happonen
 

Suolahtelaismaaleista vastasivat hattutempun viimeistellyt Norontaus, sekä kertaalleen maalinteossa onnistuneet Alexis Nicolaou ja Ville Kivimäki.

– Riveistämme puuttui useita avauskokoonpanossa normaalisti pelaavia pelaajia. Se ei kuitenkaan menoa haitannut. Pelaajien kierrätys on tuonut nyt peliminuutteja usealle pelurille ja se on tuonut leveyttä rinkiin, Marko Ikonen myönsi.

Seuraavan kerran Urho on tositoimissa jo perjantaina, kun Suolahteen vieraaksi saapuu sarjataulukossa pari pykälää alempana majaileva Kampuksen Dynamo Jyväskylästä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.