Urholle tappio juhlapelissä – “Hävittiin kaksinkamppailut ja koko ottelu”

Suolahden Urho kärsi lauantaina kotitappion jalkapallon Nelosessa (Keski-Suomi), kun suolahtelaisseuran 110-vuotisjuhlissa kuokkimassa käynyt Kypärämäki Rangersin kakkosmiehistö (Jyväskylä) vei sarjapisteet mukanaan 2-6 (0-4) -voiton ansiosta.

– Ensimmäisellä jaksolla emme olleet oikein hereillä ja vastustaja rokotti sen seurauksena kovalla kädellä. Meillä oli pari maalipaikkaa, mutta niiden osalta tulos jäi laihaksi, Urho-luotsi Pekka Parviainen kertasi.

– Toinen jakso oli meidän osalta hivenen parempi ja saatiin siinä pari maalia tehdyksi. Hävittiin kuitenkin kaksinkamppailut ja sitä myöten koko ottelu, Parviainen lisäsi.

Urhon kamppailun molemmista maaleista vastasi Anssi Vesterinen. Rangersin osumat kirjattiin puolestaan neljästi osuneelle Mikko Matilaiselle, sekä kertaalleen maalanneille Taavi Kuupposelle ja Tommi Temoselle.

Sarjajumbona majailevalla suolahtelaissikermällä on jäljellä vielä kaksi ottelua. Kuluvan sesongin viimeisen vierasvääntönsä Urho pelaa jo maanantaina, kun Jyväskylässä käytävässä mittelössä vastaan asettuu FC HUKI.