Annemari Johansson Keskisuomalaisen tatskakisasta: “Tämä on minun elämäntyyliäni”

Keskisuomalaisen kesäiseen tatuointikisaan pääsee osallistumaan myös Suur-Jyväskylän Lehden kautta. Laita kuva tatuoinnistasi osoitteeseen tanaan@keskisuomalainen.fi ja kerro lyhyesti tatskan tarina. Kisaan voi osallistua vain yhdellä tatuoinnilla per henkilö.

Raati valitsee lähetetyistä tatuoinneista 10, joista sitten tilaajat ja lukijat saavat äänestää mieleisimmän Ksml.fi-sivustolla. Palkintona voittajalle on 250 euron lahjakortti Fireline Tattoo -liikkeeseen (Vapaudenkatu 79, Jyväskylä). Kilpailu kestää koko kesän, joten seuraa uutisointia.

Kisaan on jo tatskansa lähettänyt siilinjärveläinen Annemari Johansson, 31, on nainen, josta pintaa raaputtamalla paljastuu elämää nähnyt nainen. Ja pinnalla tarkoitan nyt hänen tapaansa paljastaa itsensä somekuvissa, ajoittain lähes alastomana, tatuoinnit verhonaan. Pinnan alla on sitten jotain syvällisempää.

Annemari Johansson tekee vain taiteellisia kuvia. Kuva: Kari Kumpulainen

– Nännit ja pimppa pysyvät piilossa. Tehdään kuvia hyvällä maulla rajat muistaen, Johansson itse sanoo.

Nainen, joka on paljastanut itsensä hyväntekeväisyyskalenteriin sekä ollut Napakymppi- ja Suhdesoppa-tv-ohjelmissa. Ja joka omien sanojensa mukaan kävi lähellä kuolemaa muutama viikko sitten.

– Tulehdusarvot olivat 500, kun mut vietiin terveysasemalta KYSiin. Selvisi, että mulla on joku bakteeri kurkussa. Mut nukutettiin ja heräsin teholla kolme päivää myöhemmin, Johansson kertoo hyvin bassovoittoisella äänellä.

No niin. Tämä on sivujuonne ja bonus, sillä alun perin piti puhua naisen tatuoinneista muistutuksena Keskisuomalaisen tatskakisalle.

– Ekan tatskan otin 14-vuotiaana. Viime viikolla otin viimeisimmän. Tämä on mun elämäntyylini. Periaatteessa jokainen tatska kertoo jonkun tarinan, mutta yksittäistä lukua en pysty enää kertomaan, koska ne yhdistyvät.

Ja sitten Johansson herkistyy.

– Mulla on sormissa tatuointi 1402. Se on ystävänpäivä. Kolme vuotta sitten mun isä kuoli yllättäen ystävänpäivänä. On neljä kuviota. Kyynel merkitsee surua, tähti taivasta, risti kuolemaa ja sydän rakkautta, kauneusalan yrittäjänä Siilinjärvellä toimiva Johansson kertoo.

 

Annemari Johanssonkin aikoo osallistua Keskisuomalaisen tatuointikisaan. Kuva: Janne Kuivalainen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Nyt on aika äänestää Jyväskylän kauneinta näyteikkunaa

Kolumni: Myötätunnolla muutokseen

Joulusirkus on nyt aivan sekaisin

Antti Reinin mainoksiksi tarkoitetut eroottiset novellit juuttuivat sensuuriin

Jyväskylän kaupunginkirjastosta voi pian lainata myös JYPin kausikorttia

Keski-Suomi juhlii Suomen itsenäisyyttä perinteisesti – katso tapahtumien aikataulut tästä

Ratinan stadionin jo liki loppuunmyynyttä Hassisen Konetta odotellessa – Ismo Alanko Himoksessa lauantaina

Kuka on joulupukkina? Osallistu kisaan ja voit voittaa joulukinkun

Ajokiellossa oleva mies ajeli huumeissa ja valehteli poliisille henkilötietonsa

Ressu Redford sanoitti hittinsä "Älä mee" 40 asteen kuumeessa