Antti Ketonen Jyväskylässä joulukiertueella: "Mahtavaa päästä esiintymään NollaKakkosten kanssa"

Olisitpa sylissäni -debyyttialbumillaan kultaa myynyt ja itsensä ainakin hetkeksi suomalaisen iskelmän tähtitaivaalle ankkuroinut Antti Ketonen on nyt joulukiertueella, joka saapuu Taulumäen kirkkoon Jyväskylään keskiviikkona 27. marraskuuta. Kiertue pysähtyy myös Jämsässä Jämsän kirkossa keskiviikkona 4. joulukuuta. Konserteissa kuullaan niin kaikille tuttuja joululauluja kuin aivan uusiakin.

Lapsikuorossa itsekin aikanaan laulanut Ketonen on varannut konserttiohjelmistoonsa paikan myös paikalliselle lapsikuorolle. Jyväskylässä Ketosen kanssa esiintyy liki 30-henkinen Vox Aurea -kuoroperheen NollaKakkoset.

– Aloin harrastaa laulua aikoinaan Lohjalla lapsikuoro Lartessa, ja jatkoin siitä myöhemmin heidän nuorisokuoroonsa. Oli hienoa esiintyä erilaisissa tilaisuuksissa ulkomaita myöten. Noilta reissuilta on jäänyt lämpimiä muistoja. Siksi halusin kutsua konserttikiertueelleni paikallisia lapsikuoroja. On ilo huomata kuinka moni kuoro halusi lähteä mukaan luomaan joulutunnelmaa kanssani. Odotan innolla pääseväni Jyväskylään yhdessä NollaKakkosten kanssa, Ketonen kertoo tiedotteessa.

Viime vuoden soitetuimmasta radiobiisistä vastaava Ketonen on Joululauluni-kiertueella nelihenkisen bändin kanssa. Kuluneena kesänä kolmisenkymmentä festarikeikkaa yhtyeensä kanssa heittänyt Ketonen on tulevasta kiertueesta innoissaan.

– Artistina olen aina haaveillut mahdollisuudesta tehdä isoja kiertueita. Nyt kävi niin, että kun lähdimme suunnittelemaan joulukiertuetta, se vain lähti paisumaan. On tosi mahtavaa päästä kiertämään koko Suomi oman bändin kanssa. Kiertueella on mukana myös sellaisia paikkakuntia, joilla en ole aiemmin vieraillut, Antti Ketonen kertoo.

Maksulliset konsertit kestävät 75–90 minuuttia, ja ne koetaan ilman väliaikaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tuula Amberla lupaa tarjota kuulijoille hieman ilkikurisenkin musiikkikokemuksen

Strippari Amber Adora: ”Asiakkainani on miehiä, jotka muutoin jäisivät elämässä ilman sitä vibaa”

Himoksen Jysäri muuttuu virallisesti kolmipäiväiseksi

Jämsän Himoksella on tarjolla rouheaa rokkia vielä ennen joulua – Stam1nan Octopussy 2019 -kiertue valtaa Himos Areenan

Saurukset, nallet ja kakkiainen lastenfestareilla – Suomen Suurin Lastenfestivaali järjestetään Paviljongissa sunnuntaina

Ilokivessä soi perjantaina black metal – "genre voi Jyväskylässäkin hyvin", sanoo äärimetalliin erikoistuneen Black Soul Bookingsin perustaja

Seurakunnan joulu on vilkas Jyväskylässä – Taulumäen jouluaaton sanajumalanpalvelus radioidaan

Vielä ehtii hyvin keikoille ennen joulua – katso listaus elävän musiikin tarjonnasta

Kickstart-festivaali tarjoaa Tanssisali Lutakossa kotimaisia ja ruotsalaisia indietähtiä

Superlion osti Kuokkalan Mutterina tunnetun kiinteistön – taloon tulee muun muassa moottorikelkkayritys ja verstas