Arttu Wiskarin elämänmakuiset hitit soivat Himoksella

Suuriin suomalaisiin sanataitureihin kuuluva laulaja Arttu Wiskari esiintyy Jämsässä Himos Areenalla lauantaina 23. marraskuuta.

Wiskari nousi suuren yleisön suosioon singlellään Tuntematon potilas. Debyyttialbumi Arttu Wiskari julkaistiin kesäkuussa 2011 ja se myi kultalevyyn oikeuttavan määrän kolmessa viikossa.

Wiskarin tunnetuin biisi lienee kuitenkin hyvän tuulen rallatus Sirpa, jonka musiikkivideota on katsottu Youtubessa yli kolme miljoonaa kertaa.

Uusin single Suomen muotoisen pilven alla jatkaa tuttua Wiskarin verbaalisti lahjakasta ja tarttuvan melodista tyyliä. Wiskarin biisit tuntuvat kertovan suomalaisten arjesta koskettavalla tavalla. Wiskari onkin palkittu vuoden tulokkaana Iskelmä Gaalassa 2012.

Musiikkiuran lisäksi Wiskari on tuttu myös televisiosta. Häntä on nähty esimerkiksi Dancing on Ice Suomi - ja Vain elämää -tv-sarjoissa. Lisäksi Wiskari on esiintynyt Yle Areenan sarjassa Unelmia ja studiohommia, jossa seurataan Wiskarin ja kumppanien Mökkitie Records -levy-yhtiön vaiheita. Ohjelmassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten hitti synnytetään. Wiskari esimerkiksi oli suurissa taloudellisissa vaikeuksissa ennen hittejään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tuula Amberla lupaa tarjota kuulijoille hieman ilkikurisenkin musiikkikokemuksen

Strippari Amber Adora: ”Asiakkainani on miehiä, jotka muutoin jäisivät elämässä ilman sitä vibaa”

Himoksen Jysäri muuttuu virallisesti kolmipäiväiseksi

Jämsän Himoksella on tarjolla rouheaa rokkia vielä ennen joulua – Stam1nan Octopussy 2019 -kiertue valtaa Himos Areenan

Saurukset, nallet ja kakkiainen lastenfestareilla – Suomen Suurin Lastenfestivaali järjestetään Paviljongissa sunnuntaina

Ilokivessä soi perjantaina black metal – "genre voi Jyväskylässäkin hyvin", sanoo äärimetalliin erikoistuneen Black Soul Bookingsin perustaja

Seurakunnan joulu on vilkas Jyväskylässä – Taulumäen jouluaaton sanajumalanpalvelus radioidaan

Vielä ehtii hyvin keikoille ennen joulua – katso listaus elävän musiikin tarjonnasta

Kickstart-festivaali tarjoaa Tanssisali Lutakossa kotimaisia ja ruotsalaisia indietähtiä

Superlion osti Kuokkalan Mutterina tunnetun kiinteistön – taloon tulee muun muassa moottorikelkkayritys ja verstas