Ghetto Party tuo itsenäisyyspäivään vaihtoehdon Jyväskylässä

Jyväskyläläinen räpklubi Ghetto Party järjestetään itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta ylioppilastalo Ilokiven kirkkaissa valoissa.

Lavalla nähdään jyväskyläläisen räpin uusi nimi Lauri Haav. Haav julkaisi aiemmin tänä vuonna Nyt ja heti -nimeä kantavan ep:n, jonka yhdessä Gettomasan ja Tohtori Geton kanssa tehty Onksul todisteit -kappale kasvoi Haavin tähän astisen uran isoimmaksi hitiksi. PME Records julkaisee Lauri Haavin debyyttialbumin ensi vuonna.

JKL-räpin toisen aallon legendat Are ja Kriso nousevat hekin Ghetto Partyn päätösklubin lavalle. Molemmat esiintyivät Ghetto Partyssa jo klubin avausvuonna 2009. Molemmat ovat muuttaneet Jyväskylästä pois, Kriso Helsinkiin ja Are Tampereelle.

Herttua Hazard on nimi, jonka suomiräpin ystävän kannattaa viimeistään nyt laittaa korvan taakse. Vuoden 2018 räpin SM-tittelin voittanut nuori helsinkiläinen riimivirtuoosi on julkaisemassa pian odotetetun debyyttijulkaisun nimeltä Haza & Ransukoira (ep).

Pyrythekid on puolestaan Jyväskylän myllerryksessä olevan räpskenen yksi kiinnostavimmista nimistä. Miehen kaupungin kulmille kumartava, heinäkuussa julkaistu Tsekkaa tää -single ja musiikkivideo tuo rennolla flowlla ja itsevarmalla tyylillään mieleen alkuaikojen Gettomasan.

Ghetto Party -tapahtuman levymusiikista vastaa pitkän linjan jyväskyläläinen tiskijukka DJ NadaOne, joka on elänyt ja hengittänyt hip hopia pitkään.

Tilaisuus on maksullinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tuula Amberla lupaa tarjota kuulijoille hieman ilkikurisenkin musiikkikokemuksen

Strippari Amber Adora: ”Asiakkainani on miehiä, jotka muutoin jäisivät elämässä ilman sitä vibaa”

Himoksen Jysäri muuttuu virallisesti kolmipäiväiseksi

Jämsän Himoksella on tarjolla rouheaa rokkia vielä ennen joulua – Stam1nan Octopussy 2019 -kiertue valtaa Himos Areenan

Saurukset, nallet ja kakkiainen lastenfestareilla – Suomen Suurin Lastenfestivaali järjestetään Paviljongissa sunnuntaina

Ilokivessä soi perjantaina black metal – "genre voi Jyväskylässäkin hyvin", sanoo äärimetalliin erikoistuneen Black Soul Bookingsin perustaja

Seurakunnan joulu on vilkas Jyväskylässä – Taulumäen jouluaaton sanajumalanpalvelus radioidaan

Vielä ehtii hyvin keikoille ennen joulua – katso listaus elävän musiikin tarjonnasta

Kickstart-festivaali tarjoaa Tanssisali Lutakossa kotimaisia ja ruotsalaisia indietähtiä

Superlion osti Kuokkalan Mutterina tunnetun kiinteistön – taloon tulee muun muassa moottorikelkkayritys ja verstas