Harvinainen tapaus: jyväskyläläiskaunottaresta perintöprinsessa vaikka ei osallistunut koko missikisaan

Miss Jyväskylä vuosimallia 2017 Kiia Pitkänen tuli valituksi Turussa Suomen Festivaalimissi 2019 -kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi, ilman, että hän tiesi osallistuneensa koko kisaan. Tämä kaikki tapahtui Summertrends Fashion Shown yhteydessä

– Ensisijaisesti minua pyydettiin tapahtumaan malliksi esittelemään kesän vaatemallistoa. Kuulin kyseisestä kisasta vasta saavuttuani Turkuun kampaukseen ja pukusovitukseen. En siis koskaan ollut hakenut varsinaisesti kilpailuun. Vielä shown aikanakin luulin olevani vain mallitehtävissä, kunnes palkintojenjako alkoi, ja seisoin finalistien kanssa lavalla.

Ensimmäisen perintöprinsessan titteli tulikin Pitkäselle täytenä yllätyksenä.

– Jälkeenpäin kuulin, että tuomaristo oli antanut äänensä tittelistä minulle, vaikken siis ollut koko kilpailussa edes mukana. Mutta aivan mahtavaa, jos olen pystynyt persoonallani ja lavatyöskentelylläni vakuuttamaan kisan ulkopuolisena tyttönä heidät. Todella positiivinen yllätys, Pitkänen kertoo Keskisuomalaiselle.

Kisaa ja muotinäytöstä seuranneena aamuna oli kuvauksia, joten Pitkänen sai uusia kuvia omaan käyttöönsä, näytöskuvien ohella.

– Titteli tuo taas lisää kontakteja ja työtehtäviä, kuten muotinäytöksiä. Edessä on myös festivaalikesä, sillä voittajakolmikon kanssa vierailemme niin monilla festareilla edustustehtävissä kuin vain kykenemme, Jyväskylässä asuva Pitkänen sanoo.

Kisan voitti Peppiina Kajanne, Mirella Merivirta valittiin toiseksi perintöprinsessaksi ja yleisön suosikiksi valikoitui Jenna Lehtimäki.

Festivaalimissikisan voitti Peppiina Kajanne, Kiia Pitkänen sijoittui ensimmäiseksi ja Mirella Merivirta toiseksi perintöprinsessaksi. Yleisön suosikiksi valikoitui Jenna Lehtimäki. Kuva: Suomen Festivaalimissi 2019

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Erotiikka- ja aikuisviihdebisnes voi Suomessa hyvin: uusia kasvoja tulee alalle koko ajan myös Jyväskylässä

Kesä pesiskentällä – löytyiköhän nyt uusi kesäharrastus?

Juontajakaunotar teki paluun keikoille – ennen kameran edessä, nyt sekä edessä että takana

Kun ammuntapelistä tuli ammatti – 5-vuotiaana pelaamisen aloittanut esports-ammattilainen harjoittelee päivittäin "tuntitolkulla"

Huumekuski kaahaili pitkin jalkakäytävää

Ruuhka kertoo liikkumisen suosiosta

Kolumni: Moraaliverkko

Pilke silmäkulmassa tehty parisuhdebiisi sai nimen Likapyykki – Tommi Soidinmäki ei hengähdä edes juhannuksena

Paljonko lasten harrastukset saavat maksaa? – Hinta­lappu hiertää monissa perheissä

30-vuotias The 69 Eyes julkaisee lepakkojenginä albumin ja tykittää kevään Euroopassa – Jyväskylässä bändiä kuullaan lokakuussa