Himoksella tarjotaan viikonloppuna täysi kattaus suomalaista iskelmää, poppia ja rockia

Loppuviikosta Himos Areenalla kuullaan useita tunnettuja suomalaisartisteja, kun torstaina 27.6. alkaa kolmipäiväinen Iskelmä Festivaali.

Tapahtuman avaa pitkän linja laulaja ja viihdetaitelija Laura Voutilainen. Lisäksi torstaina lavalla nähdään muun muassa Maustetytöt, Chisu, Vesala ja Anssi Kela.

Perjantaina festivaalikansaa viihdyttävät esimerkiksi jyväskyläläislähtöinen Ilta, Elastinen, Ismo Alanko ja Popeda.

Lauantaina lavan ottavat haltuun muun muassa Kaija Koo, Lauri Tähkä, Neljä Ruusua sekä Rauli ”Badding” Somerjoen klassikoita tulkitseva Ville Valo & Agents.

Himos Festivaali -aluetta on uudistettu täksi kesäksi. Festivaalialueen läheisyydessä aukeaa uusi festariranta yleisön käyttöön. Festivaalin VIP-alue siirtyy uuteen paikkaan Iskelmälavan viereen ja saa paitsi kaksikerroksisen VIP-terassin myös erillisen ruokailualueen.

Uudistuksen myötä katsomoravintola Riemu aukeaa kokonaisuudessaan festariyleisön käyttöön.

Lisäksi festivaalialueelle on järjestetty aiempaa paremmat bussimahdollisuudet. Päivämatkalaisille on luvassa uusi bussiterminaali pääporttien läheisyydessä. Paluukyyti lähtee samalta paikalta festivaalipäivän päätteeksi.

Himoksen alueen mökki- ja hotellimajoitus myydään loppuun yleensä jo vuotta aiemmin. Myös karavaanipaikat on tällä hetkellä loppuunvarattu.

Helpotusta majoituskapasiteettiin tuovat kahden hengen pop-up-tyyliset IskelmäBOXi-majoitukset sekä leirintäalue, josta löytyy telttapaikkoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kauppakeskuksilta valituskirje feissarilaumoista ydinkeskustassa – Feissarikin myöntää, ettei toiminta saa kääntyä itseään vastaan

Perjantain jazzklubilla ollaan swing-aikakauden tunnelmissa

Yksi lakimuutos ei riitä lopettamaan pikavippien haittoja

Kolumni: Omituisia asioita

Stand up -koomikko Anders Helenius poistui Levillä keikalta haulikkomiestä peläten

Lompakkoaan etsinyt mies sai nyrkistä kasvoihinsa

Mentorit, teitä tarvitaan Jyväskylässä – äideille etsitään uraneuvojia, jotka auttavat etsimään uutta suuntaa

Jyväskylään avattiin Suomen toinen Barot's-pikaruokaravintola

Suomipop-festareilla esiintyvä Kolmas Nainen: "Teemme tätä kuin viimeistä päivää"

Miten ajattelit viettää seitsemänkymppisiäsi? Ystävykset suuntaavat Suomipop-festivaaliin, jos se vain järjestetään 2050-luvulla