Jääkiekon tuoreet maailmanmestarit saavat kokea, mitä se on, kun lyödään vettä kiukaalle

Ken kerran keksitään, se aina palkitaan. Näin on käynyt suomalaisille jääkiekon maailmanmestareille, joille sataa erilaista kunniaa ja palkintoja.

Muuramelainen sauna- ja spa-firma Harvia palkitsee kaikki jääkiekon maailmanmestarit langattomalla Harvia Cilindro Plus Spot -kiukaalla. Lahjoituksen otti vastaan maailmanmestarijoukkueen loistavasti pelannut maalivahti Kevin Lankinen torstaina.

– Tämä oli erittäin mieluinen yllätys. Tykkään saunoa todella paljon, ja on hienoa, että myös koko joukkue pääsee näin nauttimaan Harvian palkinnosta, maailmanmestari Lankinen kertoi tiedotteessa.

– Pari viikkoa sitten tuli saunottua todella paljon, se oli kyllä aika oleellinen osa mestaruusjuhlia. Nyt on kiva päästä omaan saunaan uuden kiukaan kanssa.

– Olemme iloisia, että pelaajiston edustajaksi valikoitui juuri Kevin Lankinen. Hän on loistava esimerkki nykypäivän huippu-urheilijasta, kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella, Harvian markkinointijohtaja Sami Linna kertoo tiedotteessa.

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-yhtiöistä. Harvian liikevaihto vuonna 2018 oli 61,9 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 400 ihmistä Suomessa, Kiinassa, Hongkongissa, Romaniassa, Itävallassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Virossa.

Harvian pääkonttori ja yhtiön suurin saunojen ja saunakomponenttien tuotantolaitos on Muuramessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Erotiikka- ja aikuisviihdebisnes voi Suomessa hyvin: uusia kasvoja tulee alalle koko ajan myös Jyväskylässä

Kesä pesiskentällä – löytyiköhän nyt uusi kesäharrastus?

Juontajakaunotar teki paluun keikoille – ennen kameran edessä, nyt sekä edessä että takana

Kun ammuntapelistä tuli ammatti – 5-vuotiaana pelaamisen aloittanut esports-ammattilainen harjoittelee päivittäin "tuntitolkulla"

Huumekuski kaahaili pitkin jalkakäytävää

Ruuhka kertoo liikkumisen suosiosta

Kolumni: Moraaliverkko

Pilke silmäkulmassa tehty parisuhdebiisi sai nimen Likapyykki – Tommi Soidinmäki ei hengähdä edes juhannuksena

Paljonko lasten harrastukset saavat maksaa? – Hinta­lappu hiertää monissa perheissä

30-vuotias The 69 Eyes julkaisee lepakkojenginä albumin ja tykittää kevään Euroopassa – Jyväskylässä bändiä kuullaan lokakuussa