Jääkiekon tuoreet maailmanmestarit saavat kokea, mitä se on, kun lyödään vettä kiukaalle

Ken kerran keksitään, se aina palkitaan. Näin on käynyt suomalaisille jääkiekon maailmanmestareille, joille sataa erilaista kunniaa ja palkintoja.

Muuramelainen sauna- ja spa-firma Harvia palkitsee kaikki jääkiekon maailmanmestarit langattomalla Harvia Cilindro Plus Spot -kiukaalla. Lahjoituksen otti vastaan maailmanmestarijoukkueen loistavasti pelannut maalivahti Kevin Lankinen torstaina.

– Tämä oli erittäin mieluinen yllätys. Tykkään saunoa todella paljon, ja on hienoa, että myös koko joukkue pääsee näin nauttimaan Harvian palkinnosta, maailmanmestari Lankinen kertoi tiedotteessa.

– Pari viikkoa sitten tuli saunottua todella paljon, se oli kyllä aika oleellinen osa mestaruusjuhlia. Nyt on kiva päästä omaan saunaan uuden kiukaan kanssa.

– Olemme iloisia, että pelaajiston edustajaksi valikoitui juuri Kevin Lankinen. Hän on loistava esimerkki nykypäivän huippu-urheilijasta, kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella, Harvian markkinointijohtaja Sami Linna kertoo tiedotteessa.

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-yhtiöistä. Harvian liikevaihto vuonna 2018 oli 61,9 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 400 ihmistä Suomessa, Kiinassa, Hongkongissa, Romaniassa, Itävallassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Virossa.

Harvian pääkonttori ja yhtiön suurin saunojen ja saunakomponenttien tuotantolaitos on Muuramessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Nyt ehtii vielä siivota linnunpöntöt kevään pesintää varten

Osmo Ikonen keikkailee maanantaina etänä

Kamara sai uusimmalle levylleen laulamaan innoittajansa Timo Rautiaisen

Onkinenkaan ei enää ongi jäällä – Pilkkikausi jäi tavanomaista lyhyemmäksi

Iso joukko lasten- ja nuortenkirjailijoita järjestää virtuaaliset kirjallisuusfestarit

Kolumni: Rahanpalvonta

Laukaassa jossain hiton haudalla

Puusaunat on kielletty, pipo syttyi palamaan ja pihalla on Harrikka – Lue, miten Surkkarin lukijoita on huijattu aprillipäivänä

Gallup: Onko sinulla tai perheelläsi jokin erityinen pääsiäisperinne? Kerro se meille!

Jyväskylä voi menettää parissa kuukaudessa 20 miljoonaa euroa