Jääkiekon tuoreet maailmanmestarit saavat kokea, mitä se on, kun lyödään vettä kiukaalle

Ken kerran keksitään, se aina palkitaan. Näin on käynyt suomalaisille jääkiekon maailmanmestareille, joille sataa erilaista kunniaa ja palkintoja.

Muuramelainen sauna- ja spa-firma Harvia palkitsee kaikki jääkiekon maailmanmestarit langattomalla Harvia Cilindro Plus Spot -kiukaalla. Lahjoituksen otti vastaan maailmanmestarijoukkueen loistavasti pelannut maalivahti Kevin Lankinen torstaina.

– Tämä oli erittäin mieluinen yllätys. Tykkään saunoa todella paljon, ja on hienoa, että myös koko joukkue pääsee näin nauttimaan Harvian palkinnosta, maailmanmestari Lankinen kertoi tiedotteessa.

– Pari viikkoa sitten tuli saunottua todella paljon, se oli kyllä aika oleellinen osa mestaruusjuhlia. Nyt on kiva päästä omaan saunaan uuden kiukaan kanssa.

– Olemme iloisia, että pelaajiston edustajaksi valikoitui juuri Kevin Lankinen. Hän on loistava esimerkki nykypäivän huippu-urheilijasta, kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella, Harvian markkinointijohtaja Sami Linna kertoo tiedotteessa.

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-yhtiöistä. Harvian liikevaihto vuonna 2018 oli 61,9 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 400 ihmistä Suomessa, Kiinassa, Hongkongissa, Romaniassa, Itävallassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Virossa.

Harvian pääkonttori ja yhtiön suurin saunojen ja saunakomponenttien tuotantolaitos on Muuramessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Nuori asunnoton yöpyy kaverin sohvalla – Asunnottomien yössä torstaina tarjolla hernekeittoa, makkaranpaistoa ja yökirkko

Nea Maininki on ratababe – Radalle.com hakee “kauniita tyttöjä upeiden autojen seuraan”

Riihivuoreen tulee uusi sompahissi – rinteet on jo niitetty ja laskettelukautta valmistellaan hyvää vauhtia

Seiska: Jyväskyläläismissi Erika Helin viihtyy nakuna – Katso tuoreet rantakuvat!

Semmarit lähtee marraskuussa 30-vuotisjuhlakiertueelle, uutta levyäkin pukkaa

Peurungan keikkaviikonloppu tarjoaa Chisua ja hip hop -illan

Uskoisitko tätä naista 58-vuotiaaksi? Tv-sarjoissa ja mainoksissa esiintyvä Päivi Anttila hakee julkaisuihinsa kansainvälistä glamouria – katso kuvat

Kirjastojen poistokirjamyynnistä halvalla kassillinen tavaraa – torstaina ja perjantaina on tarjolla uudehkoja kirjoja ja hyväkuntoisia vinyylilevyjä

Yrityksen tiloihin murtauduttiin pääovesta ja rikottiin paikkoja

Kolumni: Facebook vähemmälle ja omaa ajattelua tilalle