Jaksatko vielä innostua tämän miehen esiintymisestä, 12 vuotta ensimmäisen jäähyväiskiertueen jälkeen? Hitit soivat joulukuussa Jyväskylässä

Muusikko Hector alias Heikki Harma teki pitkän jäähyväiskiertueen vuonna 2007. Sen jälkeen hän on tehnyt come backin 2009, 2011, 2012, 2014 ja 2016. Ja olisi tehnyt myös vuonna 2018, ellei kiertue olisi terveyssyistä jäänyt tekemättä.

Mutta pian hän on täällä taas: marraskuun lopussa Vaasasta käynnistyvä Hectorin Hexit-konserttikiertue nähdään ja kuullaan Jyväskylässä Paviljongissa sunnuntaina 8. joulukuuta.

Huippumuusikoista koostuvan bändin kanssa konsertoiva Hector nähdään myös Turussa, Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Luvassa on miehen suurimpien hittien ohella myös harvoin kuultuja kappaleita vuosien ja vuosikymmenten ajalta sekä valikoima uusia lauluja.

– Tämä on tietenkin myös korvaava rundi viime joulukuussa peruuntuneelle minikiertueellemme, joka jäi lähtökuoppiin silloisten terveydellisten syiden takia. Olihan se pettymys niin itselle kuin jo liput hankkineelle yleisöllekin. Nyt olen taas kondiksessa ja intoa täynnä.

– Hexit-kiertue tehdään ”isolla kädellä” niin puitteiltaan kuin sisällöiltään, enkä tiedä tulenko tämän jälkeen tekemään enää mitään tämän kaltaista rundia. Edellinen, kolmen vuoden takainen 50-vuotistaiteilijajuhlakiertue oli upea kokemus, mutta se oli oma konseptinsa. Jos tuo kiertueen nimeksi hahmottelemani Hexit tuntuu kryptiseltä tai banaalilta, olkoon se sitä. Kerron viimeistään Hartwall Arenalla, mitä se tarkoittaa, Hector kertoo.

Hexit on muunnos brittien Euroopan unionista lähtemisestä käytetystä Brexit-termistä.

Ensimmäisen albuminsa vuonna 1972 julkaisseen Hectorin tuotannossa on suuri määrä koko kansakunnan tuntemia ja rakastamia hittejä, kuten Mandoliinimies, Lumi teki enkelin eteiseen, Herra Mirandos, Asfalttiprinssi, Ake, Make, Pera ja mä, Hannikaisen baari, Juodaan viinaa ja Yhtenä iltana.

Uusimmat

Humalainen mies yritti kääntää autoa, mutta päätyi ojaan

Keskisuomalainen CatCat-duo tekee uutta tulemista – Bye Bye Baby -kappaleesta mahdollinen kesähitti

Onko hän seuraava jyväskyläläinen missikaunotar?

Usko tai älä: Tämä pian 70-vuotias laulaja tekee syksyllä ensimmäisen konserttikiertueensa, Jyväskylässä lokakuussa

Venäläismies ajoi rekka-autolla humalassa keskellä päivää

Veikkaus tarjoaa maanantaina Jyväskylässä kakkukahvit tuoreen lottomiljonäärin kunniaksi

Yläkaupungin Yössä tänä vuonna aiempaa kovempi kattaus – Katso tästä paikkakohtaiset tapahtumat

Yläkaupungin Yö ”rokkivuosi-iässä” – Festivaali täyttää 27 vuotta, mistä tuli tapahtuman tämän vuoden teema

Bikini fitnessissä seksikäs lavalook on vain kovalla työllä tehdyn kakun kuorrutus

Jaksatko vielä innostua tämän miehen esiintymisestä, 12 vuotta ensimmäisen jäähyväiskiertueen jälkeen? Hitit soivat joulukuussa Jyväskylässä