Jelmun aikaisempaa isommassa teltassa Yläkaupungin yössä tänä vuonna muhkea ilmaisohjelmisto, kirkkaimpana tähtenä Olavi Uusivirta

Jyväskylän Yläkaupungin yö -ilmaistapahtuman musiikkitarjonnan keskeisimpiä estradeja on ollut Jelmun teltta kampuksen urheilukentällä. Tänä vuonna Jelmu lupailee teltan ja sen ohjelman olevan suuremman kuin koskaan. Lavalle nousevat lauantaina 18. toukokuuta Olavi Uusivirta, Atomirotta, Lost Society, Don Johnson Big Band sekä Jonna Tervomaa & Jussi Jaakonaho sähköduo.

Tänä vuonna teltta on Jelmun mukaan aikaisempia vuosia isompi, lisäksi terassialueella on toinen pienempi lava, joka keskittyy esittelemään "vasta läpimurtonsa kynnyksellä olevia mielenkiintoisia artisteja". Näitä ohjelmistossa edustavat Maustetytöt, Kalevauva, Antti Autio ja Henrik!.

Teltan ikäraja on anniskelusta johtuen 18 vuotta.

– Jelmun järjestämille keikoille Lutakossa ja Mustassa Kynnyksessä eivät ole viime aikoina kaikki halukkaat aina mahtuneet, samoin Yläkaupungin Yössä Jelmun teltan ulkopuolelle on aiemmin osa jäänyt kun tila on ollut ääriään myöten täynnä. Hyvä kun nyt päästään tekemään vähän isompaa tapahtumaa, johon useampi ihminen voi osallistua, Jelmun toiminnanjohtaja Jonna Paananen toteaa tiedotteessa.

Aiempaa isompi teltta nousee yhteistyössä samaan aikaan Jyväskylässä järjestettävien Kirkkopäivien kanssa, joilla on omaa ohjelmaa samassa teltassa ennen Jelmun konsertteja sekä edellisenä että seuraavana päivänä. Olavi Uusivirran Yhteisvastuu-konsertti on osa sekä Kirkkopäivien että Jelmun teltan ohjelmaa.

Yläkaupungin Yön muu ohjelma julkaistaan 18. huhtikuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Eino Grön juhlistaa 80 ikävuottaan Kaupunginteatterissa

Plus-kokoisten naisten mallitoiminta räväkästi liikkeelle Jyväskylässä

Miss Suomi -kisojen Sunneva Kantola tähdittää lauantain Jyväskylä Bridal Fair -tapahtumaa

Jyväskyläläinen Cindy Sun palasi juuri Englannista kuvausmatkalta: “Jälleen kohdalleni sattui FakeTaxi”

Onko suosikkisi enemmän Pikku G vai Pepe Willberg? – Keikkalistassa on mistä valita

Helmikuussa tanssitaan jälleen häitä – Könkkölän tila on palautumassa kaupunkilaisten käyttöön entistä ehompana

Kolumni: Maailma, joka ei vastaa ihanteitamme

Valtapelin uhreja vai ihan jotain muuta?

Tapio Suomisen elämäkerran kirjoittaminen imaisi Lasse Lindqvistin mukaansa – esikoiskirjailijalta meni oma parisuhde alta

Ruoanlaitto sytytti tulipalon – palovaroitin oli katossa, mutta paristo puuttui