Jelmun aikaisempaa isommassa teltassa Yläkaupungin yössä tänä vuonna muhkea ilmaisohjelmisto, kirkkaimpana tähtenä Olavi Uusivirta

Jyväskylän Yläkaupungin yö -ilmaistapahtuman musiikkitarjonnan keskeisimpiä estradeja on ollut Jelmun teltta kampuksen urheilukentällä. Tänä vuonna Jelmu lupailee teltan ja sen ohjelman olevan suuremman kuin koskaan. Lavalle nousevat lauantaina 18. toukokuuta Olavi Uusivirta, Atomirotta, Lost Society, Don Johnson Big Band sekä Jonna Tervomaa & Jussi Jaakonaho sähköduo.

Tänä vuonna teltta on Jelmun mukaan aikaisempia vuosia isompi, lisäksi terassialueella on toinen pienempi lava, joka keskittyy esittelemään "vasta läpimurtonsa kynnyksellä olevia mielenkiintoisia artisteja". Näitä ohjelmistossa edustavat Maustetytöt, Kalevauva, Antti Autio ja Henrik!.

Teltan ikäraja on anniskelusta johtuen 18 vuotta.

– Jelmun järjestämille keikoille Lutakossa ja Mustassa Kynnyksessä eivät ole viime aikoina kaikki halukkaat aina mahtuneet, samoin Yläkaupungin Yössä Jelmun teltan ulkopuolelle on aiemmin osa jäänyt kun tila on ollut ääriään myöten täynnä. Hyvä kun nyt päästään tekemään vähän isompaa tapahtumaa, johon useampi ihminen voi osallistua, Jelmun toiminnanjohtaja Jonna Paananen toteaa tiedotteessa.

Aiempaa isompi teltta nousee yhteistyössä samaan aikaan Jyväskylässä järjestettävien Kirkkopäivien kanssa, joilla on omaa ohjelmaa samassa teltassa ennen Jelmun konsertteja sekä edellisenä että seuraavana päivänä. Olavi Uusivirran Yhteisvastuu-konsertti on osa sekä Kirkkopäivien että Jelmun teltan ohjelmaa.

Yläkaupungin Yön muu ohjelma julkaistaan 18. huhtikuuta.

Uusimmat

"Tikkakosken mannekiini" kerää katseita Instassa

Tiesitkö nämä asiat opaskoirasta?

Neljät messut kerralla Jyväskylässä 27.–28. huhtikuuta

Jonna Mäkinen kisaa pääsiäisenä Miss Hot Rod 2019 -tittelistä – Jyväskyläläiskaunotar aikoo hurmata tuomariston olemalla "näyttävä ja seksikäs"

Kun kenestäkään ei enää tehdä luuseria – koulukiusattu tuo oman kokemuksensa nuorille

Riemun kiljahduksia ja karvaita pettymyksiä

Kolumni: Vakava pila

Juopunut mies ei päässyt ravintolaan, kävi kiinni järjestyksenvalvojaan

"Miehiltä kehuja, naiset ovat hiljaa"

Jyväskyläläisen rytmimusiikin veteraanibändi muistelee kahta viime vuonna poisnukkunutta perustajajäsentään kiirastorstaina – ovella ei kannata vilauttaa OAJ:n jäsenkorttia